Bemutatkozunk

A szakma Oscar-díjának számító WorldStar díjat kapta meg a székesfehérvári vállalkozás megoldása.

 

 

 

Varga József: ha egy csomagolástechnikai cég kizárólag csomagol, tönkremegy

 

 

 

WPO díjátadó gála 2016

 

 

 

Felsőoktatási expó

 

Alba Regia Felsőoktatási Expót, ahol az egyetemi, kiemelten a duális képzési lehetőségekről kaphatnak tájékoztatást a középiskolás fiatalok és családjaik, de sok olyan fiatal felnőtt is volt a látogatók között, aki tanulna és váltana. Az Óbudai, a Corvinus és a Kodolányi mellett 45 olyan fehérvári munkáltató is bemutatkozott, mely részt vesz a szeptembertől induló duális képzésekben.

 

 

Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség

 

 

 

Megjelentünk a TRANSPACK szaklapban 

 

KÉPES Program

 

  • A KÉPES program 2013 óta működik Fehérváron és országosan is egyedülálló összefogást teremtett. Idén a Tolnai Utcai Óvoda és a Sziget Utcai Tagóvoda vizesblokkjainak a teljes felújítása a cél. A nyáron összesen 12 vizesblokk teljes felújítását a Városgondnokság szakemberei végzik majd. A Szent István Emlékévben indult közösségépítő program keretében eddig 6 intézmény 43 vizesblokkját újították fel a városban.

     

     

2015.01.20. Üzem átadó

 

 

2014-ben nyert Díjaink

 

zöld iprari magazin különdíja 2014

2013-ban nyert Díjaink

nemzeti_fejlesztési_minisztériuma_különdíj_[removed]void(0)2013      transpack szaklap különdíja_2013

 

 

Cégünk alaptevékenysége fa-, műanyag és papíralapú csomagolóanyagok tervezése és gyártása. A faalapú csomagolóanyagaink a világ számos pontjára eljutnak, egyutas raklapokat, csomagolóládákat, speciális gépcsomagolásokat készítünk az ISPM 15 szabvány szerint hőkezelt fából. Az általunk gyártott raklapok megfelelnek a nemzetközi előírásoknak. A csomagolóládáink nagy teherbírásúak és tartósak, ugyanakkor környezettudatos kivitelben készülnek - komplex mérnöki tervezéssel biztosítjuk, hogy egyensúlyt jelentsenek a csomagolt termékek értéke, érzékenysége és a rájuk ható környezeti hatások között.

 

Vákuumformázással széles kínálatban gyártunk csomagolóeszközöket műszaki műanyagokból. Termékeink között megtalálhatók a vákuumformázott logisztikai és csomagolótálcák, a néhány grammos és több kilogrammos súlyhatárok között. Az alkatrésztároló tálcáink az elektronikai ipartól az autógyártásig széleskörűen kerülnek felhasználásra. Az elektrosztatikus hatásokra érzékeny alkatrészek számára ESD anyagból készítünk csomagolótálcákat. A műanyagalapú csomagolásaink környezetbarát kivitelben készülnek, visszagyűjthetők, visszaforgathatók, és a gyártási folyamat során újra felhasználhatók.

 

Hullámkarton és kartonplaszt anyagokból csomagolódobozokat, elválasztókat, rekeszeket gyártunk, akár antisztatikus kivitelben is.

 

Minőségügyi szolgáltatási üzletágunk keretén belől elektronikai termékek, áramkörök átmunkálását végezzük. Elektrosztatikusan védett (ESD) műhelyeinkben forrasztást, szerelést, átmunkálást, alkatrészcserét, válogatást, tesztelést végzünk magas minőségi szinten.

 

Szolgáltatásainkat üzleti partnereink telephelyén is biztosítjuk bérgyártás, munkaerőkölcsönzés formájában.

© Minden jog fenntartva | ADU ALBA Kft.